АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 25 Травня 2024, 13:13
Викладачі Юридичного факультету реалізовують внутрішню академічну мобільність в межах України

24 травня 2024 року к.ю.н, доцент кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету Наталія Гольдберг взяла очну участь в Міжнародній науково-практичній конференції «Фінансово-економічні, соціальні та правові аспекти розвитку регіонів: загрози та виклики», яка проходила у місті Чернівці.

Організатором наукового заходу виступив Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету.

Участь в конференції взяли понад 100 осіб з 6 закордонних та 35 українських закладів вищої освіти та організацій, зокрема науковці та фахівці-практики з Румунії, Словаччини, Польщі, Португалії та 15 міст України (Вінниці, Дніпра, Житомира, Івано-Франківська, Києва, Луцька, Львова, Миколаєва, Полтави, Рівного, Сум, Тернополя, Ужгорода, Харкова, Чернівців).

Учасниками підготовлено більше 100 тез-доповідей, в яких окреслено інформаційну, правову та економічну безпеку розвитку регіонів, проблеми протидії військовим кримінальним правопорушенням, правові аспекти боротьби з корупцією у період воєнного стану.

Наталя Гольдберг презентувала доповідь на тему: «Особливості кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність в умовах воєнного стану».

Участь в міжнародних заходах є важливою складовою наукової роботи у закладі вищої освіти, адже живий обмін досвідом, обговорення актуальних питань та стратегій їх вирішення підкреслює небайдужість педагогічного середовища до проблем сучасності.

Щиро вдячні за можливість зануритись у неймовірну атмосферу, створену організаторами та учасниками конференції.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет