АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Неділя, 24 Вересня 2023, 07:30
Викладачі Юридичного факультету – організатори міжнародного стажування «Новий світовий правовий порядок: міжнародна комунікація і соціо-економічний вплив (SEITE2023)»

З 17 по 23 вересня 2023 року к.ю.н., доцент, доцент кафедри конституційного і адміністративного права Марина Дей та к.ю.н., доцент кафедри конституційного і адміністративного права та кафедри теорії та історії держави і права Юридичного факультету НАУ Оксана Миронець виступили організаторами VI Міжнародно-практичної конференції в ЄС (Хорватія-Польща-Україна), яка проходила в рамках міжнародного стажування «Новий світовий правовий порядок: міжнародна комунікація і соціо-економічний вплив (SEITE2023)».

Окрім Національного авіаційного університету організаторами заходу виступили: Університет прикладних наук PAR (Хорватія), Університет Рієки (Факультет менеджменту туризму та гостинності) (Хорватія), Варшавський університет (Центр досліджень міжнародної правової комунікації) (Польща), Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, E-Science Space (Польща), Центр стратегічних інновацій та прогресивного розвитку (Україна).

Кількаденний захід торкнувся тематики нового світового порядку, політичних, правових, а також соціально-економічних та технічно-логічних аспектів його функціонування, проблем та перспектив їх вирішення. Ряд науковців, а також практикуючих юристів з Польщі, Хорватії, Італії, Щвейцарії та України представили свої доповіді, а також долучилися до жвавого обговорення актуальних питань стажування.

Під керівництвом Марини Дей захід охопив кілька країн ЄС, а також проклав місток співробітництва між новими обличчями вітчизняного й іноземного наукового співтовариства, вивів наукову дискусію на новий якісний рівень та охопив усі важливі теми й проблематику. Оксана Миронець виступила англомовним модератором стажування та офіційної частини конференції, а також презентувала учасникам свою доповідь «Нові виклики правам людини в умовах нового світового порядку».

Незважаючи на війну в Україні, наука продовжує розвиватися, а Юридичний факультет НАУ гідно продовжує посідати вагоме місце серед кращих факультетів світу, освоюючи усе нові горизонти та відкриваючи нові перспективи для процвітання НАУ.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет