АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 18 Вересня 2024, 11:27
Викладач Київської школи економіки Вячеслав Пряміцин провів для студентів-правників майстер-клас на тему «Новітні навички юриста»

18 вересня 2024 року на запрошення в.о. декана Юридичного факультету Валерії Філінович викладач КПІ ім. Ігоря Сікорського та Київської школи економіки, к.ю.н., голова Громадської організації «Лабораторія юридичного дизайну», начальник юридичного відділу Київської школи економіки Вячеслав Пряміцин провів для здобувачів освіти 2-го курсу спеціальності 081 «Право» майстер-клас на тему «Новітні навички юриста». Майстер-клас проведено в рамках майбутнього вибіркового освітнього компоненту «Смарт-юриспруденція».

Спілкуючись із гостем студенти отримали можливість заглибитись в основи цифрової грамотності сучасного юриста, дізнатися про новітні юридичні професії та зміну ролі юриста в інформаційному суспільстві, зрозуміти роль сучасних технологій в роботі юриста, зокрема, в розрізі штучного інтелекту. Разом із спікером здобувачі освіти також подискутували про важливість креативності в сучасній правовій сфері, яка неможлива без поєднання трьох факторів – знань, креативного мислення та мотивації.

Тематичні зустрічі з прогресивними молодими юристами допомагають студентам краще зрозуміти потреби ринку юридичних послуг та сформувати в собі образ юриста-професіонала.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет