АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 19 Квітня 2021, 04:59
Видатні космонавти та льотчики України і світу

06 квітня 2021 року з нагоди відзначення Всесвітнього дня авіації та космонавтики серед студентів 1-го курсу Юридичного факультету проведено конкурс презентацій на тему «Видатні космонавти та льотчики України і світу».

Студенти-першокурсники креативно підійшовши до участі в Конкурсі, підготували цікаві творчі-роботи презентації, кожна з яких по-своєму демонструє біографії видатних українських та світових космонавтів і льотчиків, а також детально висвітлює історію розвитку авіації і космонавтики в Україні та світі.

Компетентне журі у складі завідувача кафедри конституційного і адміністративного права Ольги Гусар та науково-педагогічних працівників кафедри Ірини Толкачової, Ірини Устинової, Юлії Юринець та Мирослави Ольховік оцінювало презентації за наступними критеріями: оригінальність, стиль викладення матеріалу, дизайн.

За результатами проведення конкурсу переможцями стали: Павло Якименко (група ПР-104Б) – I місце, Анна Горбач (група ПР-102Б) – II місце та Олена Леуська (група ПР-101Б) – III місце.

Вітаємо переможців, їх наставників та бажаємо нових досягнень!

 

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет