АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 20 Травня 2022, 06:08
Воркшоп на тему «Питання національної безпеки на тлі непередбачуваності реформ інституцій»

19 травня 2022 року в рамках роботи V Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму до Дня науки на Юридичному факультеті проведено воркшоп на тему «Питання національної безпеки на тлі непередбачуваності реформ інституцій».

Спікером заходу виступила Олена Маргінеану – кандидат юридичних наук, доцент Вільного міжнародного університету Молдови.

Пані Олена представила тему національної безпеки в реалізації міжнародної екологічної політики, залучивши до виступів також своїх студентів. Так, Олександру Ефрос познайомив учасників із принципами та виклаками сучасної правоохоронної діяльності у Республіці Молдова, а студенти Деніз Сезер та Станіслав Цибарі представили тези-доповіді, що стосувалися тематики міжнародних та національних поглядів на проблему одностатевих шлюбів. Вілена Каута разом із Даною Чебан продемонстрували результати власного дослідження щодо смертної кари та порушення основних прав на життя.

Здобувачі вищої освіти Юридичного факультету активно долучилися до дискусії, ставлячи запитання до доповідачів, а також презентували свої доповіді. Так, Маргарита Григоренко виступила із доповіддю, розкривши нагальні питання сучасної України як правової держави та порушення її прав на вільне існування, а Яна Темченко окреслила роль, значення та функції Омбудсмена в сучасній Україні.

 

01 01 01
01 01 01
01   01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет