АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 1 Серпня 2022, 15:15
Волонтерська діяльність студентської молоді Юридичного факультету

В умовах воєнного стану волонтерська діяльність має вагоме значення. Велика кількість людей в Україні стали волонтерами та роблять те, що потрібно саме зараз – допомагають військовим, підтримують осіб, які залишились без житла, працюють з дітьми з інвалідністю та дітлахами, які проживають в сім’ях, що опинились в складних життєвих обставинах… Не залишились осторонь проблем сьогодення і здобувачі вищої освіти Юридичного факультету, які беруть участь у волонтерській справі.

Так, студентка 4 курсу Юлія Бернацька від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України допомагає військовим, збираючи кошти на придбання приладів нічного бачення та амуніцій, ліків, засобів гігієни, продуктів харчування тощо. Також здобувачка надає безоплатну правову допомогу переселенцям з різних куточків України, докладаючи максимум зусиль, аби внутрішньо переміщені особи мали чіткий алгоритм дій щодо різних правових питань та не витрачали час на пошук інформації задля їх розв’язання.

Студентка 4 курсу Олександра Ройко, яка є членом благодійного проєкту «Інклюзивний футбол», започаткованого у 2020 році Благодійним фондом SG Charity разом з українським футболістом Олександром Зінченко, виступаючи у ролі тьютора допомагає тренерам та дітям з обмеженими можливостями під час тренувань, роблячи таким чином важливий внесок у розвиток інклюзивного суспільства.

Члени органів студентського самоврядування факультету приймають участь у плетінні маскувальних сіток на потреби захисників України, оскільки вважають, що кожна сплетена сітка допомагає зберегти життя та повернутися живим до своїх родин.

Війна та події в Україні вимагають від кожного мобілізації власних ресурсів задля солідарності та підтримки тих, хто цього потребує. Тож долучайтесь до волонтерства! Разом – ми велика сила!

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет