АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 26 Січня 2023, 07:04
Волонтерська діяльність студентки Юридичного факультету Світлани Лоєцької – співзасновниці Благодійної організації «Благодійний Фонд «Синтез України»»

Із початку повномаштабного вторгнення рф на територію України студентка англомовного проєкту групи ПР-405Б Юридичного факультету Світлана Лоєцька займається волонтерською діяльністю, надаючи допомогу постраждалим громадянам та військовим. З травня 2022 року здобувачка являється співзасновницею Благодійної організації «Благодійний Фонд «Синтез України»».

За її ініціативи та сприяння створені та реалізовані такі програми Фонду як: військова допомога; соціальна допомога; сприяння відновленню держави після війни; проведення благодійних вечорів/аукціонів «Перемога починається з тебе»; юридична та психологічна підтримка тощо.

Разом із командою Благодійної організації «Благодійний Фонд «Синтез України»» здобувачка надавала та надає в постійному форматі гуманітарну допомогу Бучанській міській територіальній громаді, за що була в листопаді 2022 року нагороджена листом-подяки від місцевої влади.

Студентка Світлана Лоєцька постійно здійснює поїздки в «гарячі точки» нашої держави, надаючи гуманітарну допомогу потребуючим, а також військову підтримку ДФТГ “Легіон Оболонь”, 244 батальйону, “Свобода”, 129 батальйону, 131 батальйону ТРО, частинам Служби безпеки України, Головному управлінню розвідки України, Національній поліції, 93 ОМБР та іншим.

Приймала участь в спільних поїздках на фронт разом з депутатами Київської міської ради (Владислав Трубіцин, Лілія Пашинна, Михайло Присяжнюк тощо), депутатами Верховної Ради України (Святослав Юраш та інші).

Світлана Лоєцька є організатором за співзасновницею Благодійного вечір-аукціону «Перемога починається з тебе» – одного з найбільших зборів коштів у місті Києві. Перший аукціон пройшов на станції метрополітену Майдан Незалежності, спільно з депутатом Київської міської ради – Владиславом Трубіциним та головою Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації – Кирилом Фесиком. На благодійному вечорі за участі топових політиків та представників великого бізнесу організаторами зібрано понад 4 мільйони гривень. За всі проведені благодійні вечори даного аукціону зібрано понад 14,5 мільйонів гривень.

На День Незалежності України Світлану Лоєцьку нагороджено грамотою від Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Зокрема, за свою волонтерську діяльність студентка відзначена подяками та грамотами від: balace insider, ГО «Сім», ГО «Молодіжна організація «Заради майбутнього України»», Бучанської міської ради, БО БФ «Будуй нову країну», Військової частини А4053, Військової частини А7297, Волонтерського центру спротиву окупації «Мураха».

За самовідданість і патріотизм, волонтерську діяльність, активну громадянську позицію та з нагоди Міжнародного Дня волонтерів Світлану Лоєцьку нагороджено подякою від Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації (розпорядження №455 від 02.12.2022).

Керівництво Юридичного факультету пишається своїми студентами, які активно займаються волонтерською діяльністю, оскільки волонтерство сьогодні – це яскравий приклад гідної та усвідомленої людини.

 

01 01 01
01 01 01
  01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет