АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 15 Лютого 2022, 06:23
Vivat магістри-випускники Юридичного факультету 2022!

14 лютого 2022 року в залі Вченої ради Національного авіаційного університету відбулось вручення дипломів випускникам освітнього ступеня «Магістр» Юридичного факультету.

З привітальними словами до випускників звернулася декан Юридичного факультету, доктор юридичних наук, професор Ірина Сопілко. «Півтора роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно і ось настав довгоочікуваний день коли ми Вам вручаємо заповітні дипломи. За цей проміжок часу, незважаючи на карантинні обмеження, Ви зарекомендували себе як вмотивовані особистості, які впевнено крокують до досягнення поставлених цілей. Пронесіть найкращі спогади про роки навчання крізь усе життя, не забувайте рідний факультет, двері якого завжди відчинені для Вас. А для тих, хто бажає розв’язувати комплексні проблеми професійної та дослідницько-інноваційної діяльності в сфері права та інших галузях, Юридичний факультет чекає Вас на навчання в аспірантурі задля зобуття ступеня вищої освіти «Доктор філософії з права», – зазначила декан.

Свято продовжилось врученням випускникам дипломів.

У добру путь, дорогі випускники, легкої праці та подальших успіхів у обраній професії! Завжди чекаємо на Вас у рідній alma mater!

 

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет