АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 20 Листопада 2021, 07:42
Вітаємо учасників конкурсу на найкращу наукову роботу, приуроченого до 25-ї річниці Конституції України

Студентки Юридичного факультету Владислава Крутась та Катерина Чайка взяли участь у конкурсі на найкращу наукову роботу серед студентів та молодих вчених, приуроченому до 25-ї річниці Конституції України.

Конкурс проходив з 1 липня до 31 серпня 2021 року, організаторами якого виступили Міністерство освіти і науки України спільно з Радою молодих учених. До участі в науковому турнірі прийнято 90 наукових розробок студентів та молодих вчених з усіх регіонів України, які стосувалися актуальних питань розвитку конституційно-правового регулювання в Україні.

Студентка групи ПР-403Б Владислава Крутась у своїй науковій роботі дослідила співвідношення верховенства права і верховенства закону, а студентка групи ПР-404Б Катерина Чайка проаналізувала проблеми утвердження та розвитку конституційно-правових засад здійснення правосуддя в Україні.

Наукові роботи оцінювало 19 експертів відповідно до номінацій: «Конституційно-правове регулювання правовідносин в Україні»; «Історичні дослідження конституціоналізму»; «Теоретико-методологічні основи конституціоналізму».

30 вересня 2021 року, в Міністерстві освіти і науки України відбулася церемонія нагородження трьох переможців конкурсу. Учасниці Владислава Крутась та Катерина Чайка отримали сертифікати у номінаціях «Конституційно-правове регулювання правовідносин в Україні» та «Теоретико-методологічні основи конституціоналізму».

Вітаємо учасників конкурсу та бажаємо їм творчої наснаги й професійного зростання у майбутньому!

 

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет