АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 14 Березня 2023, 17:00
Вітаємо Нікітіна Володимира Вікторовича з обранням деканом Юридичного факультету!

14 березня 2023 року на Юридичному факультеті Національного авіаційного університету відбулася Конференція трудового колективу.

Учасниками Конференції трудового колективу стали 35 з 40 делегатів, тому Конференцію було визнано правочинною.

Конференція проходила за участі ректора Національного авіаційного університету Луцького Максима Георгійовича, першого проректора Михальченка Олексія Анатолійовича і начальника управління кадрів та документообігу Бондарчука Сергія Миколайовича.

Порядком денним Конференції трудового колективу було передбачено розгляд питання про погодження кандидатури на посаду декана Юридичного факультету та про обрання представників від НПП та інших працівників до складу вченої ради Юридичного факультету.

Для ведення Конференції трудового колективу Юридичного факультету обрано голову Головко Світлану Григорівну, професора кафедри теорії та історії держави і права та секретаря Майстро Діану Михайлівну, асистента кафедри кримінального права і процесу.

До колективу Юридичного факультету з вітальним словом звернувся ректор НАУ Луцький Максим Георгійович.

Начальник управління кадрів та документообігу Бондарчук Сергій Миколайович ознайомив присутніх з рекомендацією ректора НАУ стосовно кандидатури на посаду декана факультету Нікітіна Володимира Вікторовича, який презентував Стратегію розвитку Юридичного факультету на 2023-2028 роки.

Трудовий колектив факультету відкритим голосуванням одноголосно підтримав внесену ректором НАУ кандидатуру Нікітіна Володимира Вікторовича на посаду декана Юридичного факультету! А також відбулися вибори членів вченої ради ЮФ від НПП та інших працівників факультету.

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет