АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 17 Квітня 2024, 07:19
Віртуальна екскурсія до Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) імені Ігоря Сікорського

До відзначення Всесвітнього дня авіації та космонавтики, 16 квітня 2024 року старшим викладачем кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету Діаною Майстро для здобувачів вищої освіти проведено лекцію-презентацію, приурочену діяльності Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) імені Ігоря Сікорського.

Даний віртуальний захід організовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», адже даний аеропорт до повномасштабного вторгнення рф на територію України виступав стейкхолдером-роботодавцем для випускників даної спеціальності після закінчення Національного авіаційного закладу.

«Аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського – другий найбільший пасажирський міжнародний аеропорт України та міста Києва, розташований у межах столичного мікрорайону Жуляни за 8 км на південний захід від центру міста. Комплекс нового Київського аеропорту збудували ще у 1949 році за проектом архітектора Віктора Єлізарова – одного з авторів оновленого Хрещатика, а вживати назву аеропорт «Жуляни» почали вже в 1960-ті роки після будівництва нового аеропорту в Борисполі. 22 березня 2018 року Київська міська рада присвоїла аеропорту «Київ» ім’я авіаконструктора Ігоря Сікорського» – зазначила Діана Майстро.

Наприкінці зустрічі студенти активно задавали питання та ділилися цікавими фактами, які їм відомі про Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) імені Ігоря Сікорського.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет