АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 1 Квітня 2022, 05:37
Відновлення освітнього процесу в умовах воєнного стану

З метою обговорення готовності науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти до відновлення освітнього процесу з 4 квітня 2022 року, протягом 29-31 березня на Юридичному факультеті проведено розширене засідання адміністративної наради, засідання кафедр та старостату з представниками деканату.

Учасниками засідань обговорено особливості проведення навчальних занять в синхронному або асинхронному дистанційному режимі, проаналізовано результати моніторингу, який проведено наставниками груп щодо можливості здобувачів вищої освіти брати участь в освітньому процесі, ознайомлено присутніх з графіком коригування навчального процесу на 2021-2022 навчальний рік для здобувачів 1 та 3 курсів освітнього ступеня «Бакалавр», які навчаються за заочною формою навчання та організацією проведенням практик на випускових кафедрах, а також написанням кваліфікаційних (дипломних) та курсових робіт.

«Для опанування здобувачами вишої освіти освітніх компонентів з навчальних дисциплін в повному обсязі, передбачених освітніми програмами та навчальними планами, науково-педагогічним працівникам необхідно разом із диспетчером запланувати проведення навчальних занять, які повинні були відбутися протягом березня 2022 року. Дані заняття провести у другу зміну або в дні тижня, які раніше не були задіяні. У випадку наявності навчальних дисциплін, викладання яких з об’єктивних причин не може бути реалізовано науково-педагогічним працівником згідно навчального навантаження, завідувачам кафедр необхідно організувати заміну викладача за рахунок наявного кадрового забезпечення кафедр», зауважила декан Ірина Сопілко.

Завідувачами кафедр зазначено, що науково-педагогічними працівниками розроблено навчально-методичні матеріали, необхідні для вивчення навчальних дисциплін та розміщено їх у відповідних класах сервісу Google Classroom. Також викладачі та куратори академічних груп постійно підтримують зв’язок із студентами та здійснюють інформаційну й психологічну підтримку.

Старости груп безпосередньо від декана отримали відповіді на запитання, які стосувалися в основному атестації здобувачів вищої освіти, які не мають можливості приступити до занять у зв’язку із перебуванням в зонах активних бойових дій або відсутністю мережі Інтернет.

 

01 01 01
01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет