АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 17 Листопада 2023, 11:54
Відкрита зустріч з депутатами Верховної Ради України

З нагоди Міжнародного дня відмови від куріння, 16 листопада 2023 року студентка групи ПР-401Б Юридичного факультету Ольга Гончарук разом із заступником декана з навчально-організаційної роботи Ніною Троцюк прийняли участь у відкритій зустрічі з депутатами Верховної Ради України на тему «Поширеність куріння та вживання нікотинових виробів серед студентів. Вплив реклами на початок вживання тютюну та нікотину молоддю».

У заході, який проходив у приміщенні Укрінформ, крім студентів Національного авіаційного університету взяли участь здобувачі освіти Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана, Києво-Могилянської академії, Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Учасники отримали можливість обговорити проблему тютюнової викладки у місцях торгівлі із народною депутаткою України, головою Комітету з питань екологічної політики та природокористування Юлією Овчинниковою, народним депутатом України, членом Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Дмитром Гуріним, виконавчим директором Громадської організації «Життя» Дмитром Купирою, а також представниками Центру громадського здоров’я МОЗ України.

Здобувачі освіти підтримали думку парламентаря Дмитра Гуріна, що на рівні держави необхідно заборонити викладку тютюнових виробів в місцях торгівлі і таким чином Україна стане тією державою, де куріння буде зведене до мінімуму.

 

01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет