АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 6 Жовтня 2022, 07:12
Відбулася зустріч першокурсників із головою Профбюро Юридичного факультету

05 жовтня 2022 року головою Профбюро Юридичного факультету Оленою Леуською для студентів першого курсу проведено онлайн-лекцію у вигляді презентації на тему «ППОСАД НАУ. Що це таке та як стати членом організації».

Голова організації конструктивно та на прикладах донесла до першокурсників інформацію про діяльність, завдання, цілі Профбюро ЮФ, його структуру та безпосередньо обов’язки членів Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів та докторантів НАУ. Акцентовано також увагу молоді на минулорічних досягненнях та організованих заходах, поїздках, конкурсах тощо.

«Профбюро Юридичного факультету – це дружній колектив однодумців, які здійснють соціальну підтримку студентів, вчасно інформують про новини університету, створюють цікавий та корисний відпочинок для здобувачів освіти. Також ми працюємо над благодійністю та соціальним розвитком. Співпраця з нами допомагає навчитися нести відповідальність, розвиває комунікативні навички та вміння працювати в команді, допомагати в складних життєвих обставинах. Запрошуємо кожного з Вас до активної та продуктивної роботи для досягнення спільної мети», – зазначила голова Профбюро.

Наприкінці заходу обрано профоргів груп, які і будуть підтримувати зв’язок між групою та Профбюро факультету.

Зустріч завершилась у форматі “питання-відповідь”, що дало змогу остаточно відповісти на питання про діяльність ППОСАД НАУ.

0101
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет