АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 7 Грудня 2023, 08:49
Від навчання до hard skills

30 листопада та 7 грудня 2023 року для здобувачів освіти другого (магістерського) освітнього рівня спеціальності 081 «Право» Юридичного факультету практикуючим трейдером криптобіржі «Binance», кандидатом технічних наук Олегом Косовичем проведено цикл практичних занять з навчальної дисципліни «Правове регулювання обігу крипторинку в Україні».

Запрошений гість обговорив зі студентами теми: «ICO та IDO – правова специфіка та практичне застосування» та «SMART-CONTRACT: поняття та правова природа».

Під час практичних занять студенти-магістри ознайомилися з механізмом виведення криптовалюти з біржі та переведенням її у режим фіатного еквіваленту, отримали наочний досвід реєстрації на криптобіржі та активізації електронного гаманця криптовалюти, а також здобули практичні навички роботи із смарк-контрактами та фінансовими ресурсами, шляхом первинного розміщення монет (ІСО) в українських економічних умовах.

Майбутні юристи також мали нагоду навчитися оцінювати проєкти для процедури краудфайдінгу та правові ризики в цих процесах.

Завершуючи цикл занять практикуючий трейдер детально розповів про особливості роботи на криптобіржах для українських фіатних активів у військовий час.

Доцент кафедри конституційного і адміністративного права Юридичного факультету Ірина Устинова подякувала пану Олегу за приділений час і увагу, за корисні думки і поради та за невимушену атмосферу на зустрічах!

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет