АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 21 Грудня 2023, 10:18
Вебінар «Цінність права у сучасному суспільстві»

Відзначення Всеукраїнського тижня права – це чудова нагода розглянути та обговорити значення правової системи у сучасному суспільстві. У рамках цього тижня доцентом кафедри цивільного права і процесу Юридичного факультету Максимом Дибанем і студентками Альбіною Шарко (ПР-404Б) та Яною Кушнір (ПР-301Б) для здобувачів освіти 2-го курсу спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» проведено вебінар, присвячений обговоренню цінності права у сучасному суспільстві.

Одним з основних тематичних блоків було ознайомлення здобувачів освіти з правовою системою формування суспільних цінностей. Доповідачами особливу увагу приділено ролі громадськості у формуванні та зміцненні правової системи. Наголошено, що активна участь громадян у процесі вирішення правових питань є ключовим фактором для побудови справедливого та демократичного суспільства.

Вебінар став не лише платформою для обговорення важливих питань, а й кроком у напрямку підвищення правової свідомості студентів. Його результати відобразили глибину та ширину теми, підкреслили актуальність обговорення цього питання та вказали на шляхи подальшого розвитку правової системи в Україні.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет