АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 4 Вересня 2023, 11:16
Урочиста посвята першокурсників Юридичного факультету – 2023

31 серпня 2023 року в актовій залі Національного авіаційного університету відбулось традиційне свято – посвята першокурсників Юридичного факультету в студенти.

Із вітальним словом до першокурсників звернулася проректор з гуманітарної політики та інновацій Світлана Тімкіна: «Шановні студенти! Вітаю Вас із вступом до Університету, якому 25 серпня виповнилося 90 років. Сьогодні, завдячуючи Збройним Силам України ми маємо змогу вітати один одного в цій чудовій залі та відчути незабутню атмосферу першої Вашої урочистої події у новому статусі «студент». Бажаю всім Вам наснаги до нових знань, кмітливості, ставити цілі та сміливо їх реалізовувати в життя».

Звертаючись до усіх присутніх першокурсників д.ю.н., декан Юридичного факультету Володимир Нікітін представив науково-педагогічний склад і керівників структурних підрозділів факультету. «Національний авіаційний університет належить до числа найпрестижніших закладів вищої освіти України, в якому наявні потужні наукові школи, освітні програми європейського рівня та панує атмосфера відкритості. Ми раді вітати Вас з початком нового етапу у Вашому житті, яке буде наповнене надзвичайними миттєвостями та приємними моментами. Бажаю натхнення на нові звершення та успіхів у навчанні! Дякую ЗСУ за можливість розпочати навчальний процес в аудиторіях нашого славетного Університету!», – зазначив декан.

Привітали першокурсників і побажали їм яскравих та насичених студентських років в.о. голови Студентської ради Анжеліка Левченко, в.о. голови Студентської ради гуртожитку №13 Дарія Матвієва, в.о. голови Наукового товариства студентів і аспірантів Мар’яна Денисюк, голова Профбюро факультету Олена Леуська, капітан Творчого об’єднання студентів та аспірантів Анастасія Стрельцова.

Завершилась церемонія посвяти урочистим проголошенням студенткою групи ПР-103Б Єлизаветою Кабанець клятви першокурсника, розподілом студентів на групи та представленням наставників академічних груп, які впродовж року будуть допомагати студентам ступати на новий щабель їхнього життя.

У добру путь, першокурсники!

 

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет