АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 6 Грудня 2023, 06:56
Учні середньої загальноосвітньої школи № 50 Святошинського району м. Києва дізналися про особливості навчання на Юридичному факультеті НАУ

5 грудня 2023 року доцентом кафедри господарського, повітряного та космічного права Юридичного факультету Наталією Жмур разом зі студенткою групи ПР-303Б Аліною Заяць проведено профорієнтаційний захід для учнів 11-х класів середньої загальноосвітньої школи № 50 Святошинського району м. Києва.

«Незважаючи правовий режим воєнного стану, ми продовжуємо наші зустрічі, пов’язані з профорієнтаційною роботою факультету. Вони спрямовані на те, аби допомогти насамперед старшокласникам зорієнтуватися у виборі закладу вищої освіти і майбутньої професії. Професія юриста об’єднує всіх людей, що займаються різноманітною професійною юридичною діяльністю, а саме: суддів, слідчих, прокурорів, нотаріусів, юрисконсультів, адвокатів. Як Ви бачите, юрист – це широкопрофільний фахівець в області права», – зазначила Наталія Жмур.

Представниками Національного авіаційного університету зосереджено увагу на чотирьох основних блоках питань, які зазвичай цікавлять вступників: затребуваність і перспективність професії юриста; нюанси вступної кампанії; особливості навчального процесу на Юридичному факультеті; участь в програмах академічної мобільності.

Аліна Заяць у своєму виступі наголосила на можливості кожного студента побудувати власну освітню траєкторію шляхом обрання дисциплін вільного вибору, а також поділилася власним досвідом проходження практики в різноманітних інституціях правничого спрямування.

Дякуємо адміністрації середньої загальноосвітньої школи № 50 Святошинського району м. Києва за надану можливість та сприяння у розповсюдженні інформації про Юридичний факультет НАУ серед школярів.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет