АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 16 Вересня 2023, 11:18
Участь представників Юридичного факультету у профорієнтаційних заходах для учнівської молоді

15 вересня 2023 року доцент кафедри конституційного і адміністративного права Юридичного факультету Людмила Шапенко взяла участь у профорієнтаційному заході для учнів 10–11-х класів Середньої загальноосвітньої школи № 235 ім. В’ячеслава Чорновола Святошинського району м. Києва, організованому Навчального-науковим інститутом розвитку освіти Національного авіаційного університету.

Під час зустрічі майбутні випускники отримали інформацію про особливості діяльності Національного авіаційного університету та переваги здобуття освіти за різними спеціальностями і рівнями підготовки фахівців. Основна увага була приділена специфіці діяльності Юридичного факультету щодо забезпечення навчання за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність»; організації освітнього процесу, зокрема в рамках англомовного проєкту; роботі структурних підрозділів факультету; проходження практики здобувачами вищої освіти та сприяння їх працевлаштуванню; міжнародної співпраці зі стейкхолдерами, а також взаємодії з органами студентського самоврядування для всебічного розвитку студентської молоді.

Наприкінці заходу представники НАУ та директор школи Валерій Гордійчук обговорили напрямки та форми подальшої співпраці шляхом проведення спільних заходів на базі Юридичного факультету з метою підвищення рівня правової культури школярів.

 

01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет