АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 24 Травня 2023, 13:17
Участь керівництва Юридичного факультету у науковій конференції Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України

23 травня 2023 року декан Юридичного факультету Володимир Нікітін та завідувач кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва взяли участь у XІV щорічній Міжнародній науково-практичній конференції Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України «Трансформація законодавства України в сучасних умовах».

Відкрив захід та привітав учасників директор Інституту держави і права імені В.М. Корецького НАН України Олександр Скрипнюк, який звернувся до представників наукової та освітянської спільноти з побажаннями миру, перемоги та плідних наукових результатів.

У ході пленароного засідання із грунтовними доповідями виступила заступник директора з наукової роботи Інституту держави і права імені В. М. Корецького НАН України Наталія Оніщенко, а також вчені-правники Анатолій Селіванов, Наталія Пархоменко, Світлана Бобровник, Людмила Луць, Олександр Батанов та багато інших.

Декан Юридичного факультету НАУ Володимир Нікітін презентував доповідь на тему «Вдосконалення законодавства України для уникнення й усунення подвійного оподаткування», а завідувач кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва запропонувала до обговорення тему «Правова комунікація в умовах трансформації законодавства».

Такі заходи сприяють зміцненню наукової співпраці провідних науково-дослідних установ та завкладів освіти для удосконалення та розвитку вітчизняної науки.

 

 

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет