АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 17 Листопада 2023, 09:19
Участь делегатів від Національного авіаційного університету у З’їзді представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ

16 листопада 2023 року на базі Державного торговельно-економічного університету відбувся З’їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ, одним із питань порядку денного якого було обрання члена Вищої ради правосуддя.

Делегатами від Національного авіаційного університету виступили декан Юридичного факультету Володимир Нікітін та доцент кафедри цивільного права і процесу Максим Дибань.

Участь у З’їзді взяло сто одинадцять представників юридичних вищих юридичних закладів та наукових установ.

Професіоналізм та злагодженість роботи Організаційного комітету, Мандатної та Лічильної комісії, дисциплінованість та відповідальність делегатів З’їзду забезпечили позитивний результат, адже за результатами другого туру голосування обрано члена Вищої ради правосуддя Квашу Оксану Олександрівну.

Щиро вітаємо пані Оксану та бажаємо справедливості та неупередженості на посаді члена Вищої ради правосуддя, гідно та з честю виконувати покладені обов’язки.

 

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет