АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 19 Травня 2023, 16:02
У рамках проведення VI Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму відбулося секційне засідання «Кримінальне права, кримінальний процес, криміналістика та кримінологія»

18 травня 2023 року в рамках проведення VI Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму до Дня науки на Юридичному факультеті проведено секційне засідання «Кримінальне права, кримінальний процес, криміналістика та кримінологія».

Із доповідями виступили аспіранти кафедри кримінального права і процесу Олексій Ковтун із доповіддю на тему «Загальна характеристика юридичних складів злочинів, передбачених у диспозиціях ст. 180 КК України» та Олег Адаменко із доповіддю на тему «Протидія домашньому насильству в Україні (міжнародно-правовий аспект). Також свої наукові дослідження презентували здобувачі вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Вікторія Команецька (тема доповіді «Питання щодо забезпечення прав та законних інтересів особи при проведенні слідчих (розшукових) дій»), Софія Макознак (тема доповіді «Психологічні особливості допиту в конфліктній ситуації»), Крістіна Шилова (тема доповіді «Обшук: єдність і боротьба протилежностей»).

По завершенню виступів виникла жвава дискусія, у якій взяли участь як викладачі кафедри, так і здобувачі вищої освіти Юридичного факультету.

Поєднання навчання із науковою роботою сприяє підготовці висококваліфікованих фахівців, які вільно орієнтуються не лише в існуючому законодавстві та практиці його застосування, але і в перспективах його подальшого розвитку та вдосокналення.

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет