АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 5 Грудня 2023, 08:24
Триває активна профорієнтаційна робота на Юридичному факультеті

5 грудня 2023 року в рамках профорієнтаційної роботи Юридичного факультету відбулася зустріч професора кафедри кримінального права і процесу Оксани Панової та аспіранта кафедри Олексія Ковтуна із старшокласниками Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 92 імені Івана Франка міста Києва та Опорного закладу освіти «Жукинський ліцей» Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області.

Під час презентації теми «Криміналістика у призмі сучасної освітньої парадигми» зазначено, що саме криміналістика на основі своїх наукових досліджень та розробок пропонує оперативно-розшуковим працівникам, слідчим, експертам, суддям науково обґрунтовані та перевірені практикою засоби, прийоми та методи розкриття злочинів, розслідування та судового розгляду кримінальних справ.

Професором кафедри наголошено, що дана наука безпосередньо не займається розслідуванням і розкриттям злочинів, вона забезпечує слідчу, оперативну практику ефективними методами та технічними засобами, що постійно вдосконалюються.

В свою чергу, Олексій Ковтун зауважив, що криміналістика привертає до себе увагу насамперед тим, що вона допомагає встановити істину, проникнути у невідоме, таємне.

Наприкінці зустрічі майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про перспективи навчання на Юридичному факультеті НАУ та наявні можливості для здобуття вищої освіти зі спеціальності 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність».

Бажаємо успіхів старшокласникам та маємо надію, що у результаті профорієнтаційної зустрічі випускники закладу освіти поповнять студентські лави Національного авіаційного університету!!!

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет