АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 1 Лютого 2024, 16:57
Свідомий вибір професії – запорука успішної кар’єри

31 січня 2024 року на виконання Плану роботи Юридичного факультету на 2023-2024 н.р. доцентом кафедри конституційного і адміністративного права Людмилою Шапенко для учнів 11 класів Спеціалізованої школи №197 ім. Дмитра Луценка Святошинського району м. Києва проведено профорієнтаційний захід на тему «Свідомий вибір майбутньої професії – запорука успішної кар’єри».

Даний захід відбувся з метою обговорення проблеми вибору професії, його впливу на майбутню професійну діяльність та побудову успішної кар’єри. Адже особлива увага старшокласників була зосереджена на обговоренні основних критеріїв, які слід враховувати під час вибору тієї чи іншої професії, а також необхідності самовизначення та усвідомлення ціннісних орієнтирів, власних цілей та потреб.

Майбутні абітурієнти під час бесіди також отримали інформацію про новації вступної кампанії 2024 року; умови вступу і навчання здобувачів вищої освіти на Юридичному факультеті за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність»; організацію наукової діяльності, культурного життя і дозвілля студентської молоді; розмаїття спортивних секцій та творчих об’єднань, що функціонують в університеті.

Наприкінці зустрічі всім присутнім презентовано інформаційні буклети Юридичного факультету та запрошено до участі у профорієнтаційних і науково-просвітницьких заходах, що проводяться в Національному авіаційному університеті.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет