АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 28 Вересня 2023, 08:30
Сучасне значення юридичної освіти молоді

27 вересня 2023 року на виконання Плану роботи Юридичного факультету на 2023-2024 н.р. доцентом кафедри конституційного і адміністративного права Людмилою Шапенко для учнів старших класів Середньої загальноосвітньої школи № 46 м. Києва проведено профорієнтаційний захід на тему «Сучасне значення юридичної освіти молоді».

Даний захід відбувся з метою підвищення обізнаності підростаючого покоління щодо сучасних викликів правової освіти, необхідності формування правової культури та правової свідомості як невід’ємних складових світогляду молоді. Адже юридична освіта на сьогодні займає особливе місце в освітньому просторі. Її роль та значення полягає не лише в отриманні спеціальних знань для виконання професійних завдань в сфері юриспруденції, а й у закладенні фундаментальних правових цінностей та принципів, які слугують основою становлення юриста-професіонала, здатного забезпечити ефективний захист прав та свобод людини і громадянина в усіх сферах суспільного життя.

До уваги старшокласників було представлено інформацію про особливості діяльності Національного авіаційного університету та переваги здобуття освіти за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність», навчання за якими забезпечується на Юридичному факультеті. Висвітлено питання організації освітнього процесу, зокрема в рамках англомовного проєкту, а також роботи структурних підрозділів факультету щодо підготовки здобувачів вищої освіти, організації їх практики та сприяння працевлаштуванню.

Наприкінці зустрічі майбутнім абітурієнтам роздано рекламні буклети Юридичного факультету та запрошено до участі у заходах, що проводяться в Національному авіаційному університеті.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет