АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 22 Грудня 2023, 09:02
Студенти Юридичного факультету відвідали Офіс доброчесності Національного агентства з питань запобігання корупції

21 грудня 2023 року для здобувачів вищої освіти в стінах Офісу доброчесності Національного агентства з питань запобігання корупції пройшла зустріч із заступником голови Агенства Артемом Ситником на тему «НАЗК як ключовий орган в антикорупційній системі».

Серед слухачів були представники різних спеціальностей, як студенти менеджменту, так і публічного управління та правознавства. Юридичний факультет НАУ представляли на заході здобувачки освіти групи ПР-103Б спеціальності 081 «Право» Єлизавета Кабанець та Дар’я Ситнікова.

Від спікера першокурсниці дізналися про декларування в Україні та разом з ним мали змогу порівняти його з іншими країнами. Пан Артем наводив конкретні приклади декларування, розкриваючи, як це працює на практиці.

Лекція виявилася надзвичайно корисною та пізнавальною, а сам лектор вразив своєю професійністю та досвідом у даній сфері. В свою чергу, варто зазначити, що допитливість молоді виходила за рамки основ антикорупції, сягаючи глибшого розуміння внутрішньої роботи НАЗК.

«Ми раді тому, що студенти є зацікавленими та активно беруть участь в дискусіях, адже молодь – рушійна сила змін!», завершуючи виступ зазначив Артем Ситник.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет