АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 15 Червня 2023, 06:50
Студенти Юридичного факультету відвідали Музей НАУ та Авіаційний навчальний ангар

14 червня 2023 року для студентів першого курсу Юридичного факультету, в рамках проведення фахової ознайомлювальної практики та до відзначення 90-річчя НАУ, організовано екскурсію до Музею НАУ та Авіаційного навчального ангару.

Під керівництвом доцента кафедри теорії та історії держави і права Вероніки Олещенко, здобувачі освіти ознайомилися з історією цивільної авіації, передумовами створення університету (інституту) та його історією, віхами його розвитку, подіями, фактами, здобутками та долями видатних особистостей: ректорів, викладачів, студентів. Першокурсники мали можливість також наочно познайомитися із зберігачем фондів відділу «Музей історії НАУ» Державного музею авіації України ім. О.К. Антонова Лавриненко Оленою Леонідівною, яка захопила їх цікавою подорожжю по визначним історичним подіям розвитку цивільної авіації.

В Авіаційному навчальному ангарі, відвідувачі змогли уявити себе у ролі інших спеціальностей, які забезпечує НАУ – пілотів та стюардес, ознайомитися та доторкнутися до конструкцій авіаційних приладів, побачити масштаби складності механізмів двигунів, технічних приладів і авіаційної техніки.

Екскурсія до Музею та Авіаційного навчального ангару НАУ ще раз стала доказом того, наскільки специфічною та цікавою є сфера цивільної авіації, а даний візит став натхненням для більш поглибленого та досконалого вивчення повітряного права студентами Юридичного факультету.

The course was developed by NaUKMA-online and NGO “ELIBUKR” with the support of the Renaissance Foundation. The course load corresponds to 0.1 ECTS credits.

01 01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет