АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 8 Вересня 2023, 14:00
Студенти Юридичного факультету пройшли тактичне навчання за програмою «Захисник Києва»

У червні та серпні 2023 року студенти Юридичного факультету Олександр Оверчук, Євгеній Карнах, Анжеліка Левченко та Єгор Келемен пройшли тактичне навчання за програмою «Захисник Києва» від Громадської організації «Alpha Self Defense».

Навчання проходило за підтримки Департаменту молоді та спорту м. Києва. Під керівництвом висококваліфікованих інструкторів, фахівців із спеціальних служб та військовослужбовців, здобувачі вищої освіти пʼять днів поспіль працювали в командах: вчились комунікувати, розуміти один одного за допомогою жестів, ефективно управляти собою в стресових умовах та не втрачати свідомість при екстрених ситуаціях.

Виконуючи вправи з тактичної підготовки, студенти відтворювали дії тактичних малих груп під час раптового зустрічного бою, а для відпрацювання навичок з мінної підготовки вивчали вибухові пристрої, їх класифікацію та принципи використання. Також під час виконання вправ з тактичної медицини, здобувачі освіти відпрацьовували навички надання допомоги та транспортування потерпілого в умовах бойових дій.

За результатами складання контрольного заліку усі студенти факультету отримали сертифікати.

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет