АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 30 Вересня 2023, 07:12
Студенти Юридичного факультету переглянули документальний фільм «Бабин Яр у пошуках пам’яті…»

Вшановуючи пам’ять жертв Голокосту 29 вересня 2023 року, студенти групи ПР-104Б Юридичного факультету під час корпоративної години разом з наставником Максимом Дибанем торкнулися історичних питань масового розстрілу цивільного населення в «Бабиному Яру».

Дана кінострічка дала можливість студентам відчути атмосферу жахіття того часу та відтворити в уяві певні події, які відбувалися в місті Києві в період 1941-1943 років. Адже за роки Другої світової війни безжалісно було розстріляно (вбито) понад 100-150 тисяч людей, зокрема, євреїв, радянських військовополонених, учасників українського націоналістичного руху опору, жінок, дітей та представників інших національних чи соціальних груп, яких окупанти вважали «зайвими».

Переглянувши документальний фільм кожен із першокурсників долучився до обговорення болючих питань всесвітньо відомої трагедії, проблематики державного устрою Радянського Союзу, а також здійснив аналіз умов сьогодення в яких перебуває українське суспільство в порівнянні з обставинами, що відбувалися в період Голокосту.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет