АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 23 Грудня 2023, 09:08
Студенти Юридичного факультету опанували практичний курс «Складання процесуальних документів»

З 20 по 22 грудня 2023 року за підтримки Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) проходив перший практичний курс «Складання процесуальних документів», в рамках нового проєкту на 2024 рік – Young Lawyer Pro360°.

Організатори заходу: Рада молодих юристів України та ЮК «Надійний правовий партнер».

За результатами відбору, серед 300 осіб, бажаючих долучитись до безкоштовного навчання, визначено лише 50 переможців-учасників, серед яких і здобувачів Юридичного факультету спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Каріну Авдюшкіну (ПР-206Б), Івана Середу (ПР-206Б) та студентку спеціальності 081 «Право» Єкатерину Зубкову (ПР-301Б).

Під час відкриття курсу (20 грудня) учасники мали можливість поспілкуватись та почути практичні аспекти діяльності Міністерства юстиції від Кирила Міненка – керівника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) та Владислави Бровко – керівниці Управління судової роботи та міжнародної правової допомоги. Також, керівник відділу в Координаційному центрі з надання правничої допомоги Аліна Заїка розповіла учасникам про практичні аспекти діяльності системи Безоплатна правнича допомога.

21-22 грудня 2023 року спікер курсу Анна Кухарчук – засновниця, керуюча партнерка ЮК «Надійний правовий партнер», адвокатка, розкрила учасникам нюанси процедур складання різних процесуальних документів та надала корисні поради щодо їх структурування.

«Головна мета, яку я ставлю перед собою – це сформувати у Вас практичні навички у складанні процесуальних документів та навчити Вас самостійно міркувати, аналізувати факти та застосовувати законодавство», зазначила пані Анна.

Проведений практичний курс надав можливість студентам закріпити набуті знання та вміння на практиці, що є важливою складовою у підготовці майбутній професіоналів. Усі учасники навчання отримали сертифікат.

 

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет