АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 8 Червня 2024, 12:56
Студенти Юридичного факультету НАУ успішно пройшли фахову практику в Національному антикорупційному бюро України!

У період з 13 травня по 07 червня 2024 року студенти 4-го курсу спеціальності 081 «Право» Юридичного факультету Дарина Ярощук, Олександр Зейналов, Олена Щербакова, Дарія Матвієва та Максим Луцький мали змогу проходити фахову практику в Національному антикорупційному бюро України (далі – НАБУ).

Дана можливість реалізована в рамках укладеного в лютому 2024 року договору про проведення практики студентів закладів вищої освіти, ініціатором підписання якого виступив Юридичний факультет.

Під час проходження фахової практики здобувачі вищої освіти ознайомилися з організаційною структурою та функціями НАБУ, активно обговорювали зі своїми керівниками гострі питання протидії корупції, висловлювали свої думки та пропозиції щодо боротьби з корупцією в Україні, а також більш детально дізналися про сферу діяльності співробітників НАБУ та конкурсні умови щодо працевлаштування на посади детективів.

Набуваючи практичні навички у виконанні завдань, пов’язаних з антикорупційною діяльністю, студенти продемонстрували свої теоретичні знання, які отримали навчаючись на Юридичному факультеті НАУ, свідченням чого є висока оцінка у характеристиках, що надані керівниками-детективами НАБУ.

Черговий пройдений етап у студентському житті здобувачів освіти ще раз підтвердив, що розуміння теоретичних концепцій є ключовим для успішної практичної діяльності в будь якій сфері юриспруденції.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет