АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 25 Листопада 2023, 09:12
Студенти відкривають для себе світ мистецтва в PinchukArtCentre

24 листопада 2023 року здобувачі освіти першого курсу спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Юридичного факультету в супроводі наставника Наталії Гольдберг відвідали PinchukArtCentre.

Арт-центр є одним з найбільших і найдинамічніших приватних центрів сучасного мистецтва в Центральній і Східній Європі, що розвиває українську арт-сцену та генерує критичний публічний дискурс для суспільства в цілому.

Відвідавши PinchukArtCentre молоді та талановиті студенти отримали нові враження від переглянутих робіт відомих українських та міжнародних художників, а також мали змогу особисто взаємодіяти з персональною виставкою Жанни Кадирової «Траєкторії польотів», яка відкривається двома горизонтами України: одним, що походить із минулого, та іншим, що рухає сьогодення.

Візит здобувачів освіти в PinchukArtCentre сприяв обміну ідеями та створенню нових перспектив у розумінні сучасного мистецтва. Обмінюючись враженнями, студенти зазначили, що в мистецтві не лише краса, але і можливість бачити світ з іншого ракурсу, розширюючи горизонти своїх знань та вражень.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет