АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 14 Жовтня 2023, 11:14
Студенти-правники відвідали Національне антикорупційне бюро України

13 жовтня 2023 року студенти Юридичного факультету разом із заступником декана Ніною Троцюк мали надзвичайну можливість прослухати лекцію від представників Національного антикорупційного бюро України, приурочену дев’ятій річниці прийняття Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України».

Про антикорупційну реформу та її досягнення, роль та функції НАБУ як центрального органу виконавчої влади зі спеціальним статусом студенти дізналися безпосередньо від керівництва даного органу, зокрема: директора Семена Кривоноса та його заступників Гізо Углави, Тетяни Варварської, Поліни Лисенко, Дениса Гюльмагомедова.

«Наразі Україна має два ключових стратегічних завдання – здобути перемогу у війні та забезпечити відбудову країни. Ефективна робота незалежних антикорупційних органів є одним з чинників стрімкого відновлення та подальшого зростання країни. Ми щиро переконані в тому, що студенти – це наше майбутнє. Саме Ви через деякий час будете формувати майбутнє нашої держави, і нам важливо, щоб молодь розуміла, що наразі є в нашій країні, які можливості, органи, інституції і як вони працюють. Можливо, одного дня дехто із присутніх стане нашим колегою. Саме на Вас покладаємо майбутні надії в боротьбі з корупцією в державі», – зазначив директор НАБУ Семен Кривонос.

Під час лекції спікери розповіли про особливості конкурсного відбору до НАБУ, шляхи повідомлення про корупційні правопорушення, окреслили найбільші досягнення та головні виклики, з якими зіштовхуються у роботі працівники очолюваного ним відомства.

У рамках заходу студенти також відвідали антикорупційну виставку, де було представлено засоби та техніку, що використовують у роботі працівники Управління спеціальних операцій, детективи та аналітики.

 

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет