АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Неділя, 6 Листопада 2022, 12:22
Студентська молодь – учасники онлайн-воркшопу «Заради перемоги – 2!»

5 листопада 2022 року студентська молодь Юридичного факультету НАУ вже вдруге взяла участь в онлайн-воркшопі «Заради перемоги – 2!», організаторами якого є представники громадянського суспільства України, які займаються волонтерською діяльністю з перших днів повномасштабного вторгнення країни-агресора на територію України.

Спікерами заходу виступили: народний депутат України, рядовий 133-го батальйону ТрО ЗСУ – Святослав Юраш; засновник благодійного фонду «Копарам» – Антон Нестерко; ветеранка, засновниця проєкту «Невидимий батальйон», засновниця Центру підтримки аеророзвідки – Марія Берлінська; волонтер – Дмитро Синенко; механік-водій БМП-1, учасниця жіночого ветеранського руху – Валентина Коробка; засновники Благодійної організації Благодійного фонду «Синтез України» Світлана Лоєцька та Ілля Калашніков.

Розпочав воркшоп та привітав його учасників народний депутат Святослав Юраш. «Я сподівався, що цей захід буде відбуватися в реальності і нам вдасться з Вами поспілкуватися вживу, а не онлайн. Шкода, що це все не так, але сподіваюсь, що найближчим часом ми зустрінемося в Палаці дітей та юнацтва, адже живе спілкування ні з чим непорівнянне», зазначив він.

Доповідаючи, пан Святослав розповів про свій кар’єрний ріст та участь у захисті території України від Києва до Бахмута, а також відповів на запитання, які були озвучені учасниками заходу.

У ходів свого виступу Марія Берлінська розповіла про особливості служби в армії жінок, основні причини та мотиви, які підштовхнули її до заснування проєкту «Невидимий батальйон».

«Українським громадянам потрібно не сваритися в Інтернеті з орками, а старатися налагоджувати контакти із західним світом, мировою спільнотою, щоб інтегруватися у світове співтовариство. Вам, як прогресивній молоді, радимо вивчати англійську мову, щоб зробити для себе комфортним середовищем цивілізований захід» – зазначили спікери під час своїх виступів.

Наприкінці заходу усіх присутніх було запрошено на мілітарний форкшоп, який відбудеться 3 грудня 2022 року за ініціативи відділу соціальних ініціатив і партнерства.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет