АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 19 Липня 2023, 06:37
Студентка Юридичного факультету Ольга Гончарук – переможниця II Відкритого патріотичного фестивалю-конкурсу «Народ-герой героїв появляє»

На виконання листа Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради від 22.05.2023 року №078-1315, студентка групи ПР-301Б Юридичного факультету Ольга Гончарук взяла участь у II Відкритому патріотичному фестивалі-конкурсі «Народ-герой героїв появляє».

Даний захід проведено Департаментом молоді та спорту спільно з Київським університетом імені Бориса Грінченка, Національним академічним оркестром народних інструментів України та спрямовано на поширення патріотичних ідей засобами мистецтва, виявлення і підтримку талановитої молоді, сприяння становленню української та європейської ідентичності, заохочення до патріотичної творчості захисників і захисниць України через участь у мистецьких проектах.

Фестиваль-конкурс проходив у двох категоріях – «Професіонали» та «Аматори», а усі бажаючі взяти у ньому участь мали можливість подати конкурсні роботи з 10 травня по 28 червня 2023 року.

Загалом участь у конкурсі взяло 1883 учасники, серед яких і здобувачка вищої освіти зі спеціальності 081 «Право» Ольга Гончарук. Студентка підготувала дві авторські роботи, подавши їх у номінацію «Дизайн» категорії «Аматори».

За результатами конкурсу у даній категорії Ольга Гончарук отримала Диплом ІII ступеня.

Колектив Юридичного факультету пишається своєю талановитою здобувачкою та зичить подальших творчих успіхів Ользі задля збереження і примноження українських традицій і культури!

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет