АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 14 Лютого 2022, 16:01
Студентка Юридичного факультету – лауреатка XIV Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України»

Студентка 2-го курсу Юридичного факультету Альбіна Шарко стала лауреаткою XIV Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України».

Конкурс проводився серед молодих українських дослідників, мета якого – залучення інтелектуального потенціалу молодіжного середовища до формування стратегії розвитку України, вироблення конкретних пропозицій та рекомендацій органам влади та громадянському суспільству щодо напрямків вирішення соціальних та гуманітарних проблем сучасної України.

Критеріями оцінювання робіт є: самостійність проведеного дослідження; оригінальність, креативність та новизна роботи; структурованість та логіка викладення матеріалу; наявність посилань на досвід інших країн, які вирішили аналогічні проблеми; достовірність та актуальність використаної статистичної та фактологічної інформації; обов’язкова наявність рекомендацій та пропозицій щодо практичної реалізації положень конкурсного дослідження.

Альбіна Шарко презентуючи наукову роботу на тему «Як захистити право громади на чисте довкілля? Участь ОТГ у забезпеченні прав людини на чисте довкілля» підняла на розгляд актуальне питання щодо захисту права громади на чисте довкілля та налагодження довіри й співпраці між бізнесом і громадою для забезпечення добробуту та якості життя.

13 лютого 2022 року конкурсною комісією оцінено роботу конкурсантки, підготовлену під керівництвом асистента кафедри конституційного і адміністративного права Мирослави Ольховік та визначено, що наукове дослідження має високий рівень якості матеріалу та містить гідні пропозиції щодо розв’язання обраної проблеми, які в майбутньому будуть надаватися як рекомендації для органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Юридичний факультет пишається небайдужими, талановитими, творчими та активними студентами, які своїми діями та науковими доробками змінюють країну на краще.

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет