АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 27 Травня 2022, 06:18
Student marathon of unity for peace in Ukraine

26 травня 2022 року на Юридичному факультеті Національного авіаційного університету у форматі відеоконференції стартував «Студентський марафон єдності за мир в Україні/Student marathon of unity for peace in Ukraine)».

«Російсько-українська війна заставляє нас по-новому подивитись на багато речей, по-іншому сприймати їх зміст. Ми чудово розуміємо, що це не просто збройна агресія – це боротьба добра і зла, свободи і страху, розуму і невігластва. Мета нашого сьогоднішнього Марафону єдності – продемонструвати світові миролюбність українського народу, який вимушений відстоювати свою незалежність, суверенітет і територіальну цілісність», – відкриваючи захід зазначила декан Ірина Сопілко.

Участь у Марафоні єдності взяли здобувачі вищої освіти Юридичного факультету НАУ, студенти-іноземці НАУ, випускники (стейкхолдери) Юридичного факультету НАУ, здобувачі вищої освіти навачальних закладів країн світу, зокрема: Англії, Німеччини, Швеції, Швейцарії, Грузії, Азербайджану, Іраку, Туреччини, Конго, Гани, Польщі, Хорватії, Болгарії, Південної Кореї та ін. Всі вони є сьогодні нашими амбасадорами, які доносять світові правду про війну в Україні, сприяють залученню якомога більшої кількості людей для допомоги Україні, закликають зупинити збройну агресію проти нашої держави.

«Сподіваємось, що Марафон єдності за мир в Україні буде обов’язково мати продовження в тих країнах, які сьогодні долучились до його старту. Адже, саме молодь є тією рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні та світі», завершуючи захід зазначила директор Навчального центру проблем повітряного та космічного права Вікторія Череватюк.

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет