АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 3 Вересня 2022, 05:47
Співпраця Юридичного факультету з Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини триває

31 серпня та 2 вересня 2022 року директор Інформаційно-просвітницького центру з прав людини Юридичного факультету Олена Макеєва взяла участь у просвітницьких заходах, що проводяться за ініціативи Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на базі Просвітницького центру з прав людини за підтримки Офісу Ради Європи в Україні.

Модератором заходів виступила завідувачка сектору сприяння правовій поінформованості населення Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Олена Антонова.

31 серпня відбувся вебінар на тему «Право на освіту в умовах правового режиму воєнного стану», під головуванням головної спеціалістки відділу моніторингу прав дитини та сім’ї Управління з дотримання прав дитини та сім’ї Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людин Ольги Пархоменко. Спікер розкрила правові механізми забезпечення права на освіту в умовах правового режиму воєнного стану та проблеми безпеки здобувачів освіти під час навчання.

2 вересня 2022 року проходив просвітницький вебінар «Проблемні питання виїзду громадян України з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя», під час проведення якого представник Уповноваженого з дотримання прав жителів Автономної Республіки Крим та міста Севастополя Ірина Верігіна розкрила проблеми правового регулювання порядку виїзду громадян України з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, виокремила особливості поновлення документів державного зразка або довідки на повернення в Україну громадян України з тимчасово окупованих територій.

Плідна співпраця колективу Юридичного факультету із представниками Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини є свідченням виконання Меморандуму про співпрацю, який укладено між Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини та Національним авіаційним університетом.

 

01 01 01
01   01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет