АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 23 Січня 2024, 18:03
Співпраця Юридичного факультету та соціальних служб в рамках проєктів та програм Офісу Ради Європи

22 січня 2024 року, у визначну дату об’єднання Української Народної Республіки і Західної Народної Республіки, у день, який відображає цілісність нашої держави, неможливо забувати про громадян певних регіонів та міст України, які своєю працею покращують життя українського народу в умовах військової агресії і не тільки. Однією з таких осіб є Юлія Гайдаржи, яка являється директором центру соціальних служб Одеської міської ради, державною експерткою з питань реформування соціальної сфери, залученою експерткою Офісу Ради Європи.

На запрошення директора Навчального центру проблем повітряного та космічного права Юридичного факультету Інги Балашової експертка Офісу Ради Європи провела для здобувачів освіти спеціальності 081 «Право» вебінар на тему «Євроінтеграційні принципи захисту прав і свобод людини».

Юлія Гайдаржи розповіла слухачам про взаємодію соціальних служб з юридичними інституціями, завдання та принципи діяльності органів соціального захисту, взаємодію з правозахисними організаціями щодо реалізації Євроінтеграційних принципів захисту прав і свобод людини та державних соціальних програм.

Наприкінці зустрічі пані Юлія запросила молодь до співпраці в рамках Проєкту Ради Європи «Посилення соціального захисту в Україні», що впроваджений Радою Європи в межах Плану дій Ради Європи для України «Стійкість, відновлення та відбудова» на 2023-2026 роки. Проєкт має на меті досягти того, щоб уразливі групи осіб, зокрема населення, яке постраждало від війни, користувалися підвищеним рівнем соціальних прав та соціального захисту.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет