АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 4 Травня 2023, 07:19
Співпраця випускників Юридичного факультету з майбутнім поколінням – від життєвого досвіду до практичних порад

3 травня 2023 року для студентів першого курсу освітнього ступеня «Бакалавр» Юридичного факультету організовано зустріч із завідувачем юридичної служби Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій», адвокаткою, випускницею факультету 2011 року Яною Ягніченко.

Під час проведення інтерактивного заняття на тему «Практичні поради у сфері укладання договорів державними підприємствами», випускниця факультету ознайомила студентів з особливостями укладання договорів у державному секторі, одним з яких є безпосереднє підпорядкування органам державної влади, що має обмежуючий характер у порівнянні з приватним сектором. «Державний сектор на ринку послуг має переваги у ціні, а, також, важливим є те, що рівень відповідальності перед замовником є дуже високим» – зазначила спікерка.

Запрошена гостя розповіла, що інституція, в якій вона працює безпосередньо приймає участь у відбудові пошкоджених та зруйнованих будівель внаслідок воєнних злочинів російської федерації на території нашої держави. «Яскравим результатом нашої роботи є відновлення житлового будинку по вулиці Лобановського, в який влучила ворожа ракета» – навела приклад доповідачка.

Спікерка поділилася зі студентами також своїм власним досвідом у побудові юридичної кар’єри. «Мрія мого життя – працювати у Державному космічному агентстві України. Будучи ще студенткою Юридичного факультету НАУ, навчаючись на кафедрі транспортного права, разом зі студентською групою ми працювали над розробкою Повітряного кодексу України і деякі наші напрацювання були імплементовані у даному кодексі. Тому важливим є реалізація себе у фаховому напрямі ще за часів студентства. Комунікація – це перше, що повинні студенти почати вдосконалювати у собі ще зі студентської лави. Належне вміння комунікувати надасть Вам і досвід, і клієнтів, і допомогу. Постійно знаходьтеся в інформаційному просторі. Юрист без інформації, як човен із пробоїною. Навчайтеся протягом усього життя» – завершуючи виступ зазначила Яна Ягніченко.

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет