АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 17 Вересня 2022, 05:57
Співпраця із випускниками-стейкхолдерами Юридичного факультету

Вже стало доброю традицією, проводити зустрічі, тренінги, майстер-класи із випускниками Юридичного факультету, які реалізували себе у практичній професійній діяльності. Так, 16 вересня 2022 року здобувачі вищої освіти 2-го курсу в онлайн форматі зустрілися із секретарем судового засідання відділу забезпечення судового процесу управління забезпечення діяльності судової палати з розгляду цивільних справ Київського апеляційного суду Мариною Стешенко.

Марина Стешенко є випускницею факультету 2021 року, яка за короткий проміжок часу реалізувала себе у професійній діяльності.

Працівник судової гілки влади поділилися зі студентами власним досвідом працевлаштування після закінчення Національного авіаційного університету та розповіла про свої посадові обов’язки як секретаря судового засідання. «Секретар здійснює судові виклики і повідомлення, перевіряє наявність та з’ясовує причини відсутності осіб, яких було викликано до суду, і доповідає про це головуючому, забезпечує контроль за фіксуванням судового засідання технічними засобами, веде журнал судового засідання, оформляє матеріали справи та інше», зазначила вона.

Окрім того, Марина Стешенко привела приклади із власної юридичної практики та наголосила на необхідності майбутніх юристів вільно користуватися знаннями з цивільного права, цивільного процесуального права та інших галузей, які постійно застосовуються у практичній діяльності працівника суду.

«Не розсіюйте свою увагу. Оберіть для себе ціль, йдіть до неї щодня та невпинно працюйте для її здійснення. Не забувайте про баланс між особистим та професійним – тоді будете по-справжньому щасливими», – побажала студентам випускниця.

Відповідаючи на запитання майбутніх правників та обговорюючи особливості роботи в Київському апеляційному суді, Марина Стешенко наголосила на важливості здобуття теоретичних знань здобувачами протягом періоду навчання в університеті, задля успішної реалізації себе як особистості в майбутньому.

 

01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет