АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 23 Грудня 2021, 15:29
Шостий щорічний фестиваль іноземних традицій

22 грудня 2021 року на Юридичному факультеті проведено щорічний міжкафедральний пізнавально-інформаційний захід для студентів-іноземців «Фестиваль традицій».

Цього року в онлайн режимі свої доповіді з презентаціями, фото й відео представили студенти першого та старших курсів Юридичного факультету, Факультету транспорту, менеджменту і логістики та Факультету архітектури, будівництва та дизайну Національного авіаційного університету. Традиційно гостем фестивалю виступила к.ю.н., доцент, доцент кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права Факультету міжнародної торгівлі та права Київського національного торговельно-економічного університету Анна Гуржій. «Мені дуже приємно бачити як нові обличчя, так і добрих друзів, колег з Юридичного факультету, адже вже шостий рік поспіль в стінах Національного авіаційного університету проходить фестиваль традицій, за участі студентів-іноземців. Хочу побажати всім чудових вражень, незабутніх емоцій, нових знайомств», зазначила вона.

Учасниками пізнавально-інформаційного заходу розкрито особливості культури, традицій та свят таких країн, як: Ґана, Азербайджан, Узбекистан, Нігерія, Туркменістан, Грузія, Єгипет та інших.

Такі фестивалі сприяють популяризації унікальних культурних традицій багатьох народів світу, знайомству з неповторним колоритом культурного середовища тих студентів, які здобувають освіту в українських закладах вищої освіти, зокрема в Національному авіаційному університеті.

 

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет