АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 30 Червня 2023, 13:14
Розширене засідання кафедри кримінального права і процесу за участю стейкхолдерів!

29 червня 2023 року на кафедрі кримінального права і процесу Юридичного факультету проведено розширене засідання за участю стейкхолдерів, одним із питань порядку денного якого був розгляд та аналіз результатів проходження практики здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня та підготовка до проходження практики здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня.

У зв’язку із тим, що практика здобувачів, які навчаються за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» має свою специфіку та проходить у правоохоронних органах, завідувачем кафедри Софією Лиховою запрошено до участі в засіданні стейкхолдерів, які забезпечували практику у 2022-2023 н.р. та забезпечуватимуть її проходження у 2023-2024 н.р.

«У цьому навчальному році фахову практику здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня проходили в Державній установі «Центр пробації» та підрозділах Національної поліції України. У наступному навчальному році (з 01.09.2023 р. по 17.12.2023 р.) виробничу практику в сфері правоохоронної діяльності проходитимуть здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня. Тому вони запрошені на це засідання кафедри, щоб послухати, які актуальні питання виникають під час її проходження, а також безпосередньо поспілкуватися із керівниками баз практик – стейкхолдерами», зазначила головуюча засідання Софія Лихова.

Слово було надано керівникам від баз практик, а також запрошеним здобувачам вищої освіти, які вже пройшли практику (бакалаври) та які будуть її проходити (магістри) у майбутньому.

Від баз практик ДУ «Центр пробації» та органів поліції виступили: Васківський Андрій Олегович, старший дізнавач з особливих доручень відділу організації роботи дізнання Управління дізнання Національної поліції України; Ключ Вікторія Олександрівна, начальник відділу по роботі з персоналом ДУ «Центр пробації»; Нужна Людмила Володимирівна, фахівець з кадрової роботи ДУ «Центр пробації» у м. Києві та Києвській області; Дрижакова Лідія Михайлівна, начальник Бориспільського районного відділу № 1 філії ДУ «Центр пробації» в м. Києві та Київській області; Слісарчук Роман Павлович, начальник Шепетівського районного відділу № 2 філії ДУ «Центр пробації» в Хмельницькій області; Бобровський Віктор Тадіславович, начальник Кам’янець-Подільського районного відділу ДУ «Центр пробації» в Хмельницькій області; Шумейко Дмитро Олександрович, т.в.о. начальника Головного управління в м. Києві; Лаврик Володимир Петрович, начальник Бучанського районного управління поліції ГУПН в Київській області.

Всі вони відмітили, що здобувачі вищої освіти Юридичного факультету спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» зарекомендували себе як дисципліновані та грамотні особи. За старанність та відданість справі відзначено наступних студентів: Владислава Голуха (ПР-306Б), Вадима Хамбіра (ПР-306Б), Вікторію Команецьку (ПР-406Б), Анастасію Грищук (ПР-406Б).

Усі здобувачі вищої освіти вчасно та на високому рівні захистили фахову практику, а студенти другого (магістерського) рівня зараз готуються приступити до проходження виробничої практики в сфері правоохоронної діяльності. Процес проходження практики висвітлювався на сайті Юридичного факультету НАУ (http://www.law.nau.edu.ua/uk/morenews/4481-graduates-of-higher-education-courses-in-the-specialty-262-qlaw-enforcement-activitiesq-undergo-professional-practice-in-law-enforcement-agencies).

Зауваження та пропозиції, висловлені на розширеному засіданні кафедри, будуть використані під час перегляду ОПП «Правоохоронна діяльність» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет