АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 6 Жовтня 2023, 05:23
Реалізація можливостей бібліотечного фонду Навчальної лабораторії методичного супроводження освітнього процесу

4-5 жовтня 2023 року на Юридичному факультеті проходила робота експертної групи щодо акредитації освітньо-професійної програми «Правознавство».

У рамках візиту експертної групи до Навчальної лабораторії методичного супроводження освітнього процесу кафедри теорії та історії держави і права, завідувачем Навчальної лабораторії Вірою Новицькою презентовано літературний фонд юридичного спрямування, який складає 4036 примірників.

Експертна комісія переконалась, що здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право» належно забезпечені навчальною літературою юридичного спрямування, яка щороку актуалізується. Окрім того гарантом освітньо-професійної програми «Правознавство» Юлією Юринець зауважено, що лабораторія надає і інші можливості, зокрема доступ до мережі Інтернет, Wi-Fi, електронного покажчика загального літературного фонду, а також здобувачі освіти мають можливість попрацювати з навчальною літературою на персональних комп’ютерах, скористатися для розмноження необхідного матеріалу ксероксом, сканером, принтером тощо.01

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет