АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 4 Травня 2021, 06:53
Питання вдосконалення роботи правоохоронних органів в Україні

21 квітня 2021 року кафедрою кримінального права і процесу Юридичного факультету проведено науково-практичний семінар на тему: «Питання вдосконалення роботи правоохоронних органів в Україні».

У роботі науково-практичного семінару взяли участь представники закладів вищої освіти, державних та громадських організацій, серед яких: Борис Леонов – головний науковий співробітник Українського науково-дослідного інституту спеціальної техніки та судових експертиз, д.ю.н., с.н.с.; Микола Малій – директор правничої компанії «АЮР-КОНСАЛТИНГ»; Олександра Янчук – адвокат, директор юридичної фірми «Бонум», к.ю.н., доцент; Михайло Гуцалюк – старший науковий співробітник Міжвідомчого науково-дослідного центру з проблем боротьби з організованою злочинністю при РНБО України, к.ю.н., доцент; Дарія Гуріна – заступник завідувача лабораторії навчальної та наукової роботи Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, к.ю.н.; науково-педагогічні працівники кафедри, аспіранти та здобувачі вищої освіти Юридичного факультету.

Під час засідання обговорено шляхи підвищення ефективності роботи правоохоронних органів в Україні, а саме: актуальні проблеми протидії кіберзлочинності; питання правового та експертного забезпечення правоохоронної діяльності у сфері протидії кіберзлочинності; функціонування ДНК-лабораторії в Експертній службі України; реформування прокуратури; застосування інноваційних підходів для вдосконалення правоохоронної та експертно-криміналістичної діяльності в Україні.

Резолютивну частину наукового заходу склали пропозиції науковців щодо вдосконалення роботи правоохоронних органів в Україні, а також рішення про опублікування наукових статей за тематикою виступів у правовому журналі «Наукові праці Національного авіаційного університету. Серія «Юридичний вісник. Повітряне і космічне право».

 

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет