АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 23 Лютого 2024, 13:14
Публічна влада: проблеми реалізації повноважень в умовах воєнного стану та відбудовного періоду

22 лютого 2024 року науково-педагогічні працівники Юридичного факультету взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Публічна влада: проблеми реалізації повноважень в умовах воєнного стану та відбудовного періоду», організаторами якої виступили Навчально-науковий інститут права Київського національного університету імені Тараса Шевченка та кафедра адміністративного права і процесу зазначеного інституту.

У конференції взяли участь відомі вчені та практики у сфері адміністративного права, публічного управління, а також представники органів державної влади, наукових та освітніх установ.

Із вітальним словом до учасників конференції звернулися ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Володимир Бугров та директорка ННІ права Київського національного університету імені Тараса Шевченка Оксана Васильченко.

Під час пленарного засідання із доповідями виступили відомі науковці, представники судової гілки влади та закладів вищої освіти, практикуючі юристи, які обговорили проблеми адміністративного права в механізмі реалізації публічної влади; проблеми діяльності органів державної влади в умовах воєнного стану та відбудовного періоду; публічне управління у сфері національної безпеки і оборони в умовах воєнного стану; адміністративно-правове забезпечення прав людини в умовах воєнного стану; адміністративне судочинство в умовах воєнного стану; питання роботи електронного суду.

Завідувачка кафедри теорії та історії держави і права Юридичного факультету Олена Макеєва виступила із доповіддю «Діяльність органів державної влади як суб’єктів правової комунікації в умовах воєнного часу».

Співпраця науковців в обговоренні актуальних тем сьогодення сприяє підвищенню рівня професіоналізму науково-педагогічних працівників та розвитку юридичної науки в цілому.

 

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет