АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 19 Січня 2024, 08:20
Психолого-педагогічний тренінг «Як розпізнати емоційне вигорання або професійне викривлення»

У рамках підписаного договору про співпрацю між Національним авіаційним університетом та Центром сім’ї Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, 18 січня 2024 року відбулася зустріч працівників Юридичного факультету на чолі з т.в.о. декана Іриною Сопілко, заступниками декана та завідувачами кафедр із провідним психологом Центру сім’ї Наталією Северещук.

Під час тренінгу на тему «Як розпізнати емоційне вигорання або професійне викривлення» психологиня розповіла про синдром емоційного виснаження, професійного вигорання та викривлення, причини їх появи та надала поради яким чином впоратися з даними явищами.

«Синдром вигорання – це стан емоційної, фізичної та психічної втоми/виснаження, що проявляється у професійній сфері. Даний синдром вражає часто людей, чия робота пов’язана з постійним спілкуванням – лікарів, психологів, педагогів, менеджерів, робітників соціальних служб тощо, які працюють у сфері “людина – людина”, а шлях до його попередження для кожного є індивідуальним», зазначила пані Наталія.

Зустріч пройшла у невимушеній атмосфері, де працівники факультету мали змогу поділитись власними думками з приводу покращення свого психоемоційного стану, а також отримати поради від практикуючого психолога.

Дякуємо представниці Центру сім’ї Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації за можливість здобути нові знання, що допоможуть підтримувати здоровий психоемоційний стан студентів та викладачів Юридичного факультету.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет