АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 7 Квітня 2022, 06:25
Психологічна підтримка особистості в умовах війни

6 квітня 2022 року науково-педагогічні працівники Юридичного факультету Національного авіаційного університету взяли участь в онлайн вебінарі Україна-Польща на тему «Психологічна підтримка особистості в умовах війни», організатором якого є Центральний інститут післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти».

Спікерами заходу виступили: Олена Бондарчук – завідувач кафедри психології управління ЦІПО ДЗВО «УМО», доктор психологічних наук, професор; Томаш Кук – проректор з міжнародної співпраці Вищої Школи Лінгвістичної в Ченстохові, сертифікований коуч ICF (PCC, Польща); Наталія Пінчук – доцент кафедри психології управління ЦІПО ДЗВО «УМО», кандидат психологічних наук, доцент.

Модератори заходу розповіли про особистісний ресурс протидії морально-психологічному тиску в умовах воєнного стану, вказавши яким чином захистити своє психічне здоров’я від шокових ситуацій. Спікер Олена Бондарчук надала оцінку психологічному механізму допомоги оточуючим людям в цей складний для всіх час та впливу екстремального стресу на людину. У своїй промові Наталія Пінчук розкрила аспекти психологічної підтримки вимушеним переселенцям з України та проблеми, з якими вони стикнулися у воєнний час.

Закінчуючи вебінар спікер Томаш Кук приділив увагу ставленню та готовності населення до розвитку в умовах нової реальності, яка на жаль наступила для всіх українців.

З вебінаром можна ознайомитись на Youtube-каналі Університету менеджменту освіти за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=EQ62pSCttbI.

 

01 01 01
01 01 
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет