АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 11 Вересня 2024, 16:44
Проведено виставку «Наука – це організовані знання, мудрість – це організоване життя»

11 вересня 2024 року у навчальній лабораторії методичного супроводження освітнього процесу  Юридичного факультету кафедрою теорії та історії держави і права організовано  виставку на тему: «Наука – це організовані знання, мудрість – це організоване життя (І. Кант)».

У ході заходу завідувач кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва ознайомила здобувачів освіти 1 курсу спеціальностей 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність» із навчальною літературою, що забезпечує вивчення навчальних дисциплін кафедри та висловила поради щодо підготовки до практичних занять та виконання самостійної роботи першокурсниками. 

Завідувач навчальної лабораторії Віра Новицька розповіла про наукову літературу, науково-методичні праці, каталоги статей періодичних видань, практикуми тощо. На виставку також завітав гість – аспірат кафедри, адвокат Павло Головко, який привітав студентів з початком навчання та поділився досвідом власної наукової та навчальної діяльності.

Такі заходи формують пізнавальний інтерес студентів до навчання й прагнення до самовдосконалення, правову та професійну культуру майбутніх професіоналів у сфері права та правоохоронної діяльності.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет