АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 19 Вересня 2023, 06:15
Проведено тренінг «Розвиток стресостійкості в умовах освітнього середовища під час війни»

18 вересня 2023 року під керівництвом психологині, старшої викладачки кафедри педагогіки та психології професійної освіти Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Марії Патруль майбутні психологи Марія Гордійчук та Олександр Павленко (група ПП-426) провели для мешканців гуртожитку №13 Студентського містечка НАУ тренінг на тему «Розвиток стресостійкості в умовах освітнього середовища під час війни».

Ініціатор даного заходу – Студентська рада гуртожитку №13 в особі в.о. голови Дарії Матвієвої та першого заступника Євгенії Моспан.

Тренінг складався з 3-х частин: знайомства, теоретичної та практичної частини. Здобувачі освіти спеціальностей 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність» познайомились з поняттям «стрес» та його видами, навчились розпізнавати основні ознаки та симптоми стресу, відпрацювали на практиці декілька технік для заспокоєння та методик правильного дихання таких як «Запах-свічка», «Дихання по хвилях», зосередження уваги, отримали від доповідачів рекомендації, які допоможуть студентам опанувати стрес в певній життєвій ситуації. Також студенти-правники пройшли психологічні тестування, підготовлені їх колегами психологами.

Захід пройшов у дружній атмосфері, що ще раз підтверджує, що Національний авіаційний університет – одна єдина «авіаційна родина»!

 

 

01 01 01
01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет